Wesbild

more details

Having come from a turnkey office, the client was looking to create a workplace that was a strong representation of the Wesbild culture and brand. Employee engagement was an important aspect of the design process, giving their team a say on both functional and aesthetic qualities of the new office.

With a long history of building quality, master-planned communities, Wesbild’s new office mirrors the thoughtful design that goes into each of their projects. A bold 60-foot wood slat ceiling, evocative of strength and trust, draws visitors into reception where a refined palette of warm and natural materials are juxtaposed against modern architectural elements. Flexible, spacious and modern while retaining a calming and timeless aesthetic, the new office will serve Wesbild for years to come.

  • LOCATION:
    VANCOUVER, BC

    COMPLETION:
    NOV 2018

  • TYPE OF WORK:
    WORKPLACE