Paypal (Formerly Hyperwallet)

PROJECT DETAILS

Moving into the brand new Exchange building was an opportunity for Hyperwallet to define their workplace to reflect the story of this fintech company and create a workspace that supports and excites their staff. Hyperwallet took on two floors in The Exchange that has a very unique and forward thinking building system. The floor is raised and the ceiling is made up of metal panels on a 5’ x 5’ grid, which are required to be hinged open to access the plenum. The engineering of this building pushed us to consider unique design solutions to work within the boundaries of the structure and base building make up, and pushed us to think differently than a typical TI. In embracing the challenges, we arrived at many unique elements that make the space unexpected and like no other. The bold brand of Hyperwallet, their dealings in finance and currency, and their roots in the grittier part of town was the pool in which the concept was drawn from. Playful, bright pops of colour and pattern show up in furniture, wall paneling and accents while wood and ‘pavement’ looking carpet grounds the space. The graphic concept was based on the music posters plastered on the walls and alleys of their original office location and will be installed on walls throughout the two floors as room identifiers and to connect the space.

Photographer: Upper Left Photography

LOCATION
Vancouver
COMPLETION
2018
HAVE A PROJECT IN MIND?
Let’s Talk →
Have a project in mind?

LET’S TALK

Address
609 Granville Street, Suite 310
Vancouver, BC V7Y 1G5
Copyright © 2022 SSDG Interiors Inc. | Vancouver Interior Design Firm | Privacy Policy
Website Design by 
ElementIQ
chevron-leftchevron-right