WESBILD OFFICES

15 Aug 15 2019

Having come from a turnkey office, the client was looking to create a workplace that was a strong representation of the Wesbild culture and brand. Employee engagement was an important aspect of the design process, giving their team a say on both functional and aesthetic qualities of the new office.

With a long history of building quality, master-planned communities, Wesbild’s new office mirrors the thoughtful design that goes into each of their projects. A bold 60-foot wood slat ceiling, evocative of strength and trust, draws visitors into reception where a refined palette of warm and natural materials are juxtaposed against modern architectural elements. Flexible, spacious and modern while retaining a calming and timeless aesthetic, the new office will serve Wesbild for years to come.

Wesbild | Elevator Lobby/Reception

Wesbild | Boardroom

Wesbild | Staff Kitchen/Lounge

Wesbild | Staff Kitchen/Lounge

Wesbild | Collaborative Lounge Area

Wesbild | Corridor

No Comments Yet

You can be the first to comment!

Leave a comment