Executive Boardroom

more details

As the result of a merger, this national financial institution chose their British Columbia regional office in Vancouver for its new headquarters. The key objective was to transform an outdated penthouse floor meeting room into an impressive executive boardroom complete with a lounge, dining room and expansive patio space that emphasized the company’s new brand. With spectacular panoramic views and natural light partnered with the client’s expansive art collection, an elegant and subtle design was chosen as a backdrop to these features. A neutral, natural colour scheme with seamlessly integrated conferencing technology, create a sophisticated boardroom reflective of their brand.

  • LOCATION:
    VANCOUVER, BC

    COMPLETION:
    2009

  • TYPE OF WORK:
    WORKPLACE