CBC

PROJECT DETAILS

CBC British Columbia retained SSDG Interiors to begin the challenging process of consolidating and reorganizing their headquarters.  The existing concrete ‘bunker’ in downtown Vancouver once accommodated 850 but with new technology, the workforce had decreased to 375 people. The new plan integrated the news and radio operations into one news team, and reduced the floor area per person, resulting in considerable cost savings and increased connectivity between departments. Natural light, use of CBC’s bold corporate colors, and a clean aesthetic create a professional working environment that encourages transparency and collaboration.

LOCATION
Vancouver
COMPLETION
2006
HAVE A PROJECT IN MIND?
Let’s Talk →
Have a project in mind?

LET’S TALK

Address
609 Granville Street, Suite 310
Vancouver, BC V7Y 1G5
Copyright © 2021 SSDG Interiors Inc. | Vancouver Interior Design Firm | Privacy Policy
Website Design by 
ElementIQ
chevron-leftchevron-right