CBC Vancouver

more details

CBC British Columbia retained SSDG Interiors to begin the challenging process of consolidating and reorganizing their headquarters.  The existing concrete ‘bunker’ in downtown Vancouver once accommodated 850 but with new technology, the workforce had decreased to 375 people. The new plan integrated the news and radio operations into one news team, and reduced the floor area per person, resulting in considerable cost savings and increased connectivity between departments. Natural light, use of CBC’s bold corporate colors, and a clean aesthetic create a professional working environment that encourages transparency and collaboration.

  • LOCATION:
    VANCOUVER, BC

    COMPLETION:
    N/A

  • TYPE OF WORK:
    WORKPLACE

what our clients are saying

  • Our new CBC Vancouver Newsroom is simply spectacular! The layout, space design, lighting and overall environment are conducive to maximizing the flow of communication within a fully integrated news gathering operation. No doubt we are the envy of the industry.

    - JOHNNY MICHEL - SENIOR MANAGING DIRECTOR