A NEW HOME FOR WESBILD

22 Feb 22 2018

With a long history of creating livable, environmentally responsible homes, neighbourhoods, and community gathering places, Wesbild felt it was time to build an office reflective of their work and values. Inspired by the quality of Wesbild’s projects and the breathtaking environments in which they are situated, SSDG Interiors developed a balanced and timeless concept.

Listening to the client’s desire to build a workspace that was more open, had access to natural light & views, and was fluid in its circulation, the design team located offices internally with glass partitions.  The open office workstations and common areas are situated on the windows, allowing everyone to enjoy the light and 360° views.

With a number of collaborative areas, from the more formal boardrooms to very casual “living room” break out areas, the team of 35 are free to leave their desks and work/collaborate throughout the office. Additionally staff from other office locations have somewhere to touch down when visiting. In the kitchen or “backyard,” staff can grab a coffee or enjoy their lunch while taking in the view of the North Shore mountains. A delicate balance of modern and timeless, Wesbild will finally have an office they’re proud to call home.

Wesbild interior design | SSDG Interiors | Vancouver Interior Designer

Wesbild interior design | SSDG Interiors | Vancouver Interior Designer Wesbild interior design | SSDG Interiors | Vancouver Interior Designer Wesbild interior design | SSDG Interiors | Vancouver Interior Designer

Wesbild interior design | SSDG Interiors | Vancouver Interior Designer

No Comments Yet

You can be the first to comment!

Leave a comment